Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- oil, for frying
- 6 raw sausages, (approx. 600 g)
- 80 g onions, quartered
- 120 g carrots, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 250 g dried Puy lentils
- 650 g water
- 1 clove
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
- 1 dried bay leaf
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- mustard, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1523 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 24.8 g
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25min
Broccoli and stilton soup
30min
Mushroom Risotto
30min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Pea and Mint Risotto
40min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Asparagus Risotto
45min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Lentil Moussaka
2h 20min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Carrot and Coriander Soup
25min