Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- oil, for frying
- 6 raw sausages, (approx. 600 g)
- 80 g onions, quartered
- 120 g carrots, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 250 g dried Puy lentils
- 650 g water
- 1 clove
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
- 1 dried bay leaf
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- mustard, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1523 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 24.8 g
Alternatieve recepten
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.
Mushroom Risotto
30 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Ratatouille
40 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Red Cabbage
1 godz.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Kedgeree
45 min
Asparagus Risotto
45 min