Mushroom and Cannellini Bean Soup
TM6 TM5 TM31

Mushroom and Cannellini Bean Soup

4.4 (64 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g dried wild mushrooms (e.g. porcini, ceps)
  • 300 g boiling water
  • 120 g onions, quartered
  • 60 g unsalted butter, diced
  • 480 g tinned cannellini beans, drained (2 x 400 g tins)
  • 400 g liquid vegetable stock (see tip)
  • 2 fresh sage leaves
  • ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1097.2 kJ / 262.2 kcal
Eiwitten
9.4 g
Koolhydraten
29.4 g
Vetten
12.7 g
Verzadigd vet
7.9 g
Vezels
6.8 g
Natrium
464.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten