![Lentil, Red Pepper and Harissa Soup Lentil, Red Pepper and Harissa Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0B91F627-FB21-4300-B6D5-F788278A7D00/Derivates/2DA3C0B9-7D96-4FC4-95DB-A34CA3A985FB.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g red onions, quartered
- 1 garlic clove
- 150 g carrots, cut in pieces
- 120 g swede, cut in pieces
- 300 g red peppers, cut in pieces
- 30 g olive oil, plus extra for serving
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp smoked paprika
- 1 Tbsp harissa paste
- ¾ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 180 g red split lentils, rinsed
- 900 g vegetable stock
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 842 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Red Lentil Soup
40min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Mulligatawny Soup
35 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min