
Apparaten en Accessoires
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
red onions quartered150 g
-
garlic clove1
-
carrots cut in pieces150 g
-
swede cut in pieces120 g
-
red peppers cut in pieces300 g
-
olive oil plus extra for serving30 g
-
ground cumin1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
harissa paste1 Tbsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
red split lentils rinsed180 g
-
vegetable stock900 g
Voeding per 1 portions
Calorieën
201 kcal /
842 kJ
Eiwitten
8.7 g
Vetten
6.6 g
Koolhydraten
26.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

SPRINGTIME SOUPS
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland