![Curried Butternut Cream Soup Curried Butternut Cream Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/17E8EC27-E432-4D0B-A899-4B0CDFE92DDD/Derivates/25C09EC7-AC74-43B2-A66F-68EDAFF71D18.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 250 g leeks, cut in pieces (2 cm)
- 1 Tbsp curry powder
- 50 g olive oil
- 600 g butternut squash, peeled and deseeded, cut in chunks (3-4 cm)
-
500 - 600
g water
of 500 - 600 g vegetable stock - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g single cream
-
croutons, for garnishing
of fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1152.7 kJ / 275.8 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 18.9 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1h
Potato and Celeriac Gratin
1 Std. 10 Min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2 Std. 20 Min
Versatile Smooth Soup
45min
Vegetable Soup
35 Min
Berry Foam
10p
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Tomato Sauce
40p
Kachumber (Onion, Tomato and Cucumber Salad)
5 min
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50 Min