Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 250 g leeks, cut in pieces (2 cm)
- 1 Tbsp curry powder
- 50 g olive oil
- 600 g butternut squash, peeled and deseeded, cut in chunks (3-4 cm)
-
500 - 600
g water
of 500 - 600 g vegetable stock - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g single cream
-
croutons, for garnishing
of fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1152.7 kJ / 275.8 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 18.9 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Leek and potato soup
45 min
Pease Pudding
13h 10min
Carrot and Swede Mash
20 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Creamy tomato soup
30 min
Vegetable soup
35 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Leek and Potato Soup (TM6)
40 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min