Broccoli And Blue Cheese Soup
TM6 TM5 TM31

Broccoli And Blue Cheese Soup

3.1 (18 beoordelingen)

Ingrediënten

Macadamia and Parmesan Biscuits

  • 70 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
    of vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 70 g macadamia nuts, roasted, salted
  • 50 g unsalted butter, soft
  • 100 g plain flour, plus extra for dusting
  • ⅛ tsp ground black pepper, to taste

Broccoli and Blue Cheese Soup

  • 50 g Cheddar cheese, cut in pieces (3 cm)
    of vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
  • 250 g broccoli, cut in florets
  • 300 g water
  • 1 Tbsp vegetable stock paste (see tips)
  • 300 g whole milk
  • 1 Tbsp plain flour
  • 50 - 60 g Stilton cheese, crumbled, to taste
    of blue cheese, crumbled, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2429 kJ / 578 kcal
Eiwitten
23 g
Koolhydraten
27 g
Vetten
41.6 g
Vezels
4.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten