Apparaten en Accessoires
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
8 portions
Ingrediënten
-
carrots cut in pieces400 g
-
leeks cut in pieces300 g
-
turnips cut in pieces200 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)100 g
-
water800 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
200 g fresh spinach leaves, roughly choppedfresh baby spinach200 g
-
butter cut in pieces40 g
-
tomatoes diced100 g
-
eggs chilled (see tip)8
-
white bread toasted, cut in fingers400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
13 g
Calorieën
1169 kJ /
279 kcal
Vetten
9 g
Vezels
5.6 g
Koolhydraten
34 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Great Taste On Every Level
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Reuben's Stew
5 min
Rice Salad with Vegetables
45 min
Asparagus cream soup
30 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 godz. 20 min
Vegetable soup
35 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Vegetable Soup
35 min
Springtime Risotto
55 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min