Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g dried Puy lentils
- 2400 g water, plus extra for soaking
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g spring onions, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g red peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g green peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g olive oil
- 4 tsp fine sea salt
-
4
tsp sweet paprika
of 4 tsp hot paprika -
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g chorizo, cut in slices (0.5 cm)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1480 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 853 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 godz. 10 min
Seafood Rice
1h 15min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Slow Cooked Beans with Cider
2 Std. 30 Min
Tomato Rice
30 min
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 godz.
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min