
Apparaten en Accessoires
Lentil and Chorizo Stew
Voorbereiding 20min
Totaal 4u.
12 portions
Ingrediënten
-
dried Puy lentils800 g
-
water plus extra for soaking2400 g
-
carrots peeled, cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
spring onions cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
red peppers cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
green peppers cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
olive oil100 g
-
fine sea salt4 tsp
-
sweet paprika4 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
chorizo cut in slices (0.5 cm)300 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Voeding per 1 portion
Calorieën
353 kcal /
1480 kJ
Eiwitten
21 g
Vetten
14 g
Koolhydraten
29 g
Vezels
12.1 g
Verzadigd vet
3 g
Natrium
853 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Thermomix Friend
32 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland