Compatibele versies
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 956 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Vegan Gravy
45 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Mushroom Stroganoff
30 min
Tempeh Bolognaise
30 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Portuguese Leeks
45 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min