Compatibele versies
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 956 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Stroganoff
30 λεπτ.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Vegetable Stroganoff
30 λεπτ.
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1ωρ.
Spring Greens Soup with Beans
35min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 Std. 20 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1ωρ.
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Watercress and Oat Soup
35min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1ωρ. 10 λεπτ.
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Garlic and White Bean Stew
50 λεπτ.