Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g bread, torn in pieces
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, needles only, to taste
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 3 - 4 fresh sage leaves, to taste
- 1000 g mixed root vegetables (e.g. parsnips, swede, potato, beetroot), peeled, thinly sliced (2 mm, see tips)
- 300 g double cream
- 300 g milk
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2184 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 38.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette and Feta Risotto
30min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20 min
Roasted Tomato Tart
2h
Mushroom Parmentier
1h 10min
Pea and Courgette Tarts
1h
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min