Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g bread, torn in pieces
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, needles only, to taste
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 3 - 4 fresh sage leaves, to taste
- 1000 g mixed root vegetables (e.g. parsnips, swede, potato, beetroot), peeled, thinly sliced (2 mm, see tips)
- 300 g double cream
- 300 g milk
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2184 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 38.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Lentil Moussaka
2h 20min
Lentil moussaka
2h 20min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1小时 20 分钟
Mushroom Parmentier
1h 10min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min