
Apparaten en Accessoires
Root Vegetable Gratin
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
bread torn in pieces80 g
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
fresh rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
fresh sage leaves to taste3 - 4
-
mixed root vegetables (e.g. parsnips, swede, potato, beetroot), peeled, thinly sliced (2 mm, see tips)1000 g
-
double cream300 g
-
milk300 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Voeding per 1 portion
Calorieën
526 kcal /
2184 kJ
Eiwitten
12.5 g
Vetten
38.7 g
Koolhydraten
28.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

No Waste
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland