Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g courgettes, cut in pieces (4 cm)
- 50 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter, cut in pieces
- 40 g olive oil
- 320 g risotto rice
- 70 g white wine
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 680 g water
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 75 g feta cheese, diced (1 cm)
- 6 leaves fresh basil, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2163 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 23.5 g
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55 dk
Mushroom Risotto
30 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Fennel Risotto
35 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Pea and Mint Risotto
40 min
Asparagus Risotto
45 min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min