Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 40 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 120 g onions, quartered
-
600
g ripe tomatoes, cut in pieces (2 cm)
of 600 g tomatoes, tinned, cut in pieces (2 cm) - 1 ½ tsp fine sea salt, or more to taste
- ½ tsp ground black pepper, or more to taste
- 1 tsp caster sugar
- 450 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
- 350 g dried pasta, eg. Farfalle or Amori
- 700 g water
- 5 g fresh basil leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2141 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 75.1 g
- Vetten
- 15.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Slow-cooked Chickpea Stew
4h 15min
Potato Curry
12h 50 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Vegetable Stroganoff
30 Min
Pasta alla Norma
50 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.