Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 40 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 120 g onions, quartered
-
600
g ripe tomatoes, cut in pieces (2 cm)
of 600 g tomatoes, tinned, cut in pieces (2 cm) - 1 ½ tsp fine sea salt, or more to taste
- ½ tsp ground black pepper, or more to taste
- 1 tsp caster sugar
- 450 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
- 350 g dried pasta, eg. Farfalle or Amori
- 700 g water
- 5 g fresh basil leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2141 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 75.1 g
- Vetten
- 15.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Vegetable Stroganoff
30min
Courgette Omelette
40min
Lentil Moussaka
2h 20min
Chickpea Gratin
1h
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Pasta alla Norma
50min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Creamy Pea Pasta
25 min