Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g carrots, peeled (approx. 4 carrots)
- 25 g shallot, halved
- 5 g fresh parsley, cut in pieces
-
40
g sunflower oil
of extra virgin olive oil - 25 g vinegar (e.g. cider, red wine)
- 20 g lemon juice
- 10 g Dijon mustard
- 3 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 243.4 mg
Alternatieve recepten
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1h
Strawberries and Cream (TM5)
20 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Vegan Crème Brûlée
4h 45min
Spaghetti Vongole
40 min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Rhubarb and Strawberry Juice
45min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min