Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g carrots, peeled (approx. 4 carrots)
- 25 g shallot, halved
- 5 g fresh parsley, cut in pieces
-
40
g sunflower oil
of extra virgin olive oil - 25 g vinegar (e.g. cider, red wine)
- 20 g lemon juice
- 10 g Dijon mustard
- 3 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 243.4 mg
Alternatieve recepten
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1sa
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM6)
35 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 godz. 15 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1sa 20 dk
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 dk
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Amaretti
35 min