Parsnip Soup with Caramelised Onions

Parsnip Soup with Caramelised Onions

4.6 72 beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 55min
4 portions

Ingrediënten

  • olive oil
    20 g
  • onions sliced (1 cm)
    200 g
  • water
    1020 g
  • fine sea salt
    3 - 4 pinches
  • parsnips cut in pieces (2 cm)
    800 g
  • vegetable stock paste, homemade (see tip)
    1 heaped tsp
    vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • double cream
    150 g
  • walnut halves roughly chopped
    50 g
  • blue cheese crumbled
    150 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 544 kcal / 2275.9 kJ
Eiwitten 13.4 g
Vetten 36.8 g
Koolhydraten 44.7 g
Vezels 11 g
Verzadigd vet 17.1 g
Natrium 475.5 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...