Apparaten en Accessoires
Parsnip Soup with Caramelised Onions
Voorbereiding 20min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
-
olive oil20 g
-
onions sliced (1 cm)200 g
-
water1020 g
-
fine sea salt3 - 4 pinches
-
parsnips cut in pieces (2 cm)800 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
double cream150 g
-
walnut halves roughly chopped50 g
-
blue cheese crumbled150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
475.5 mg
Eiwitten
13.4 g
Calorieën
2275.9 kJ /
544 kcal
Vetten
36.8 g
Vezels
11 g
Verzadigd vet
17.1 g
Koolhydraten
44.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 Std. 30 Min
Smoked Salmon Pâté
5 Min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Pea and Mint Soup
20 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 Min
Guinness® Bread
1 Std. 45 Min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 Min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Red Pepper and Tomato Soup
30 Min