Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g onions, sliced (1 cm)
- 1020 g water
- 3 - 4 pinches fine sea salt
- 800 g parsnips, cut in pieces (2 cm)
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
of vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 150 g double cream
- 50 g walnut halves, roughly chopped
- 150 g blue cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2275.9 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 17.1 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 475.5 mg
Alternatieve recepten
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Anchovy Breadcrumbs
5min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4h 20min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Potato and Celeriac Gratin
1 Std. 10 Min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Smoky Paprika Tomato Dip
5min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min