Parsnip Soup with Caramelised Onions
TM6

Parsnip Soup with Caramelised Onions

4.6 (57 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g olive oil
  • 200 g onions, sliced (1 cm)
  • 1020 g water
  • 3 - 4 pinches fine sea salt
  • 800 g parsnips, cut in pieces (2 cm)
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
    of vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 150 g double cream
  • 50 g walnut halves, roughly chopped
  • 150 g blue cheese, crumbled

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2275.9 kJ / 544 kcal
Eiwitten
13.4 g
Koolhydraten
44.7 g
Vetten
36.8 g
Verzadigd vet
17.1 g
Vezels
11 g
Natrium
475.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten