
Apparaten en Accessoires
Grisons Barley Soup
Voorbereiding 20min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
-
onions quartered80 g
-
carrot peeled, cut in pieces (3 cm)60 g
-
leek cut in pieces (3 cm)100 g
-
celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)100 g
-
Bündnerfleisch cut in strips (2 cm) (see tip)100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
pearl barley80 g
-
water900 g
-
vegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
whipping cream100 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley (approx. 10 g), leaves only, finely chopped½ bunch
Voeding per 1 portion
Calorieën
286.1 kcal /
1196.8 kJ
Eiwitten
9.8 g
Vetten
17.3 g
Koolhydraten
25.1 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
10.3 g
Natrium
116.4 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Then. Now. Always.
50 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland