Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
8
chicken thighs, skin on, bone in
of 8 chicken legs, skin on - 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 250 g yellow onions, halved
- 3 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
tsp beef stock paste, homemade
of ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 4 Tbsp dry Marsala wine
- 900 g water
- 170 g bulgar wheat
- 15 g fresh mixed herbs (eg. coriander, dill, tarragon, parsley), leaves only, chopped, for garnishing
- ½ lemon, for garnishing, cut in slices and halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2762.1 kJ / 660.2 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 28.5 g
- Vetten
- 41.5 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 406.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 godz.
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 godz. 15 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Creamed Cod
45 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min