Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cod fillets, thick cut, skinless, boneless (approx. 120 g each)
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground turmeric
- 50 g vegetable oil, plus 1-2 Tbsp for frying
- 1 tsp dried fennel seeds
- 1 tsp black mustard seeds
- 170 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)
- 2 tsp ground cumin
- ½ tsp garam masala
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1137 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 14.9 g
Alternatieve recepten
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Chana Masala
45 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Prawn Bhuna
30min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Masala Hake at 55°C
55 Min
Chicken Garam Masala
50 min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 min
Keralan Fish Curry
30min
Chicken Saag
50 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min