![Keralan Fish Curry Keralan Fish Curry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C0FC6940-8AB7-4A04-BCFB-84A181C2E4F5/Derivates/5E361073-B358-4AA8-9932-83F972B23ABD.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g onions, quartered
- 80 g vegetable oil
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 4 garlic cloves
- 2 fresh green chillies, halved, deseeded if desired
- 2 black cardamom pods, lightly crushed
- 4 cloves
- 1 cinnamon stick
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 600 g monkfish fillets, skinless, boneless, cut in pieces (3-4 cm)
- 160 g coconut cream
- 90 g water
- 25 g lime juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1743 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 30.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Lentil Curry (Dahl)
30 Min
Quick Lamb Dhansak
45min
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.
Prawn And Chicken Laksa
40 Min
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Chicken Saag
50 Min
Prawn Curry
30 Min
Prawn Bhuna
30 Min
Lamb Keema with Peas
1 Std.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.