Apparaten en Accessoires
Keralan Fish Curry
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
onions quartered140 g
-
vegetable oil80 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves4
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired2
-
black cardamom pods lightly crushed2
-
cloves4
-
cinnamon stick1
-
ground turmeric1 tsp
-
plain flour1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
monkfish fillets, skinless, boneless cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
coconut cream160 g
-
water90 g
-
lime juice25 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
25.9 g
Calorieën
1743 kJ /
417 kcal
Vetten
30.6 g
Koolhydraten
9.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Taste of India
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Quick Lamb Dhansak
50 min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Seafood Korma
40 min
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Chicken Saag
50 min
Green Curry Chicken
55 min
Lamb Keema with Peas
1 godz.
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Prawn Bhuna
30 min
Prawn Curry
30 min