Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g boneless stewing lamb, diced (4 cm) (e.g. lamb leg or shoulder)
- 30 g olive oil
- 200 g onions, sliced (1 cm)
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
of 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip) - 15 g unsalted butter, diced
- 440 g Guinness®
- 400 g water
- 30 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 200 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm) (e.g. Charlotte)
- 1 bay leaf
- 200 g celery, cut in pieces (3 cm)
- fresh parsley leaves, roughly chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2348.8 kJ / 561.4 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 31.1 g
- Vetten
- 35.3 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 756.6 mg
Alternatieve recepten
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Salmon with Potatoes and Courgettes (TM6)
1 Std. 15 Min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1j
Potato Pancakes
45min
Alpine Macaroni
45min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Ginger Pork
25 menit
Sichuan spaghetti
50min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 Std. 40 Min
Linguine with Bacon and Prawns
35min