Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g wild rice
- 1150 g water
- 1 Tbsp olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 200 g green beans, trimmed
- 150 g shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 8 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 50 g unsalted butter, cut in pieces
- 350 g button mushrooms, quartered
- 125 g dry white wine
- 350 g chicken legs, skinless (approx. 3-4 chicken legs)
- 350 g chicken thighs, skinless (approx. 3-4 chicken thighs)
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp ground black pepper
- 30 g cornflour
- 100 g single cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2540 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Steamed Eggs Sunny Side Up
15min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 godz. 55 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 Std. 30 Min
Garlic Potatoes with Caraway
1 godz.