Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g wild rice
- 1150 g water
- 1 Tbsp olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 200 g green beans, trimmed
- 150 g shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 8 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 50 g unsalted butter, cut in pieces
- 350 g button mushrooms, quartered
- 125 g dry white wine
- 350 g chicken legs, skinless (approx. 3-4 chicken legs)
- 350 g chicken thighs, skinless (approx. 3-4 chicken thighs)
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp ground black pepper
- 30 g cornflour
- 100 g single cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2540 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Bourguignon
1h 30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5min
Beef Stroganoff
1h
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Spaghetti Carbonara
40min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 Min