Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust Pastry
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 270 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- 140 - 170 g water, ice cold
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 140 g dry cider, room temperature
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 2 Tbsp unsalted butter, diced
- 450 g fresh wild mushrooms (mixed), sliced or quartered
- 295 g condensed cream of chicken soup, tinned (1 tin)
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 500 g chicken breasts, cut in pieces (4-5 cm)
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2345 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 Std. 10 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Shepherd's Pie
1h 40 min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Seafood Korma
40 Min
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min