Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust Pastry
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 270 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- 140 - 170 g water, ice cold
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 140 g dry cider, room temperature
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 2 Tbsp unsalted butter, diced
- 450 g fresh wild mushrooms (mixed), sliced or quartered
- 295 g condensed cream of chicken soup, tinned (1 tin)
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 500 g chicken breasts, cut in pieces (4-5 cm)
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2345 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min
Toad in the Hole
1h
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6 godz.
Beef and Beer Pie
1h 40min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Chocolate Bread and Butter Pudding
1h
Victoria Sponge
1h 10min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min