Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mandarin Jelly
- 240 g tinned mandarin segments, in juice (approx. 1½ x 300 g tins), drained, reserving juice
- 4 gelatine leaves
- water, for soaking
- 120 g caster sugar
Gingerbread Layer
- 100 g unsalted butter, diced
- 200 g gingerbread biscuits, broken in pieces (see tip)
- 50 g light brown sugar
- 2 pinches ground cinnamon
White Chocolate Custard and Assembly
- 150 g white chocolate, small pieces or callets
- 450 g milk
- 20 g cornflour
- 2 large eggs
- 40 g caster sugar
- 3 - 4 Tbsp Cointreau, to taste (optioneel)
- 240 g tinned mandarin segments, in juice (1½ x 300 g tins), drained, reserving juice
Serving
- 300 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2754 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Natrium
- 103 mg
Alternatieve recepten
Curried Parsnip Soup
30 min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1sa 20 dk
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Chocolate Orange Steamed Pudding
3u.
Christmas Cake
517 godz. 45 min
Sticky Toffee Puddings
1sa
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Christmas Pudding
14 Std. 30 Min
Hot Cross Buns
3h 50min
Eccles Cakes
1sa 45 dk
Victoria Sponge
1sa 10 dk
Ginger Flapjacks
1h 30min