Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mandarin Jelly
- 240 g tinned mandarin segments, in juice (approx. 1½ x 300 g tins), drained, reserving juice
- 4 gelatine leaves
- water, for soaking
- 120 g caster sugar
Gingerbread Layer
- 100 g unsalted butter, diced
- 200 g gingerbread biscuits, broken in pieces (see tip)
- 50 g light brown sugar
- 2 pinches ground cinnamon
White Chocolate Custard and Assembly
- 150 g white chocolate, small pieces or callets
- 450 g milk
- 20 g cornflour
- 2 large eggs
- 40 g caster sugar
- 3 - 4 Tbsp Cointreau, to taste (optioneel)
- 240 g tinned mandarin segments, in juice (1½ x 300 g tins), drained, reserving juice
Serving
- 300 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2754 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Natrium
- 103 mg
Alternatieve recepten
Cherry Pie with Pistachio Pastry
2h
Triple-chocolate Christmas Pud
860h 30 min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Chocolate Caramel Bake with Walnuts
1 Std. 40 Min
Rhubarb Crumble
55 Min
Rhubarb Marzipan Slices
1h 10 min
Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
2 Std. 30 Min
Raspberry Cheesecake
3h 25min
Coffee and Walnut Cake
1h 10 min
Bakewell Tart
1h 50min
Apple Crumble Cake
1h 10 min
Sticky Toffee Sponge Cake
1 Std. 30 Min