Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g almonds, peeled or unpeeled, as desired
- 200 g marzipan, cut in pieces
- 250 g unsalted butter, soft
- 200 g caster sugar
- 4 large eggs
- 300 g plain flour
- 50 g cornflour
- 50 g milk
- 1 ½ tsp baking powder
- ½ tsp fine sea salt
- 400 g rhubarb, peeled, cut in pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1036 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Simnel Cake
3 Std.
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h
Rhubarb Vanilla Flan
50 Min
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1h 30min
Rhubarb Crumble
55 min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Pineapple and Coconut Cheesecake Bars
7h 10min
Applesauce Cake
1h 15 min
Bramley Apple Shortcake
1h 20min
Bakewell Tart
1h 50min
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min