Compatibele versies
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon Pudding with Syrup
- unsalted butter, for greasing
- brown sugar, for dusting
- 100 g lemon juice
- 850 g water
- 280 g brown sugar
- 4 - 6 pieces lemon peel, to taste
- 130 g strong white bread flour
- 60 g unsalted butter, diced
- 15 g milk
- 60 g lemon juice, freshly squeezed
- 2 tsp baking powder
- 2 medium eggs
Beef Bourguignon
- 1 dried bay leaf
- 5 sprigs fresh parsley, cut in pieces
- 3 sprigs fresh thyme, cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 200 - 250 g onions, quartered
- 15 g olive oil
- 700 g beef meat, diced (3 cm) (preferably top rump, chuck, collar or cheek)
- 150 g streaky bacon, cured and smoked, cut in strips
- 300 g red wine, preferably Burgundy or any full-bodied red wine
- 200 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g fresh button mushrooms
- 300 g carrots
- 1 - 2 Tbsp cornflour (optioneel)
- baguette, sliced, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5931 kJ / 1417 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 82 g
- Verzadigd vet
- 44 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 1267 mg
Alternatieve recepten
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Steak, Guinness® and Oyster Pie
3 Std.
Lasagne Bolognese
1 Std. 45 Min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Rice with Duck
1h 5min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1小时 20 分钟
Victoria Sponge
1h 10min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min