Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing

4.8 15 beoordelingen
Voorbereiding 30min
Totaal 5u. 30min
8 portions

Ingrediënten

Preparing the Turkey
  • turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)
    1
Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
  • lemons thin peelings of skin only
    2
  • fresh rosemary leaves only
    3 sprigs
  • fresh thyme leaves only
    6 sprigs
  • pancetta sliced, cut in pieces
    80 g
  • mascarpone
    150 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Stuffing the Turkey
  • onion quartered
    1
  • bay leaves
    5
  • white wine
    175 g
  • water
    175 g
Roasting
  • pigs in blankets (optioneel)
    20

Voeding per 1 portion

Calorieën 965 kcal / 4036 kJ
Eiwitten 119 g
Vetten 50 g
Koolhydraten 7 g
Verzadigd vet 19 g
Natrium 1089 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...