Compatibele versies
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparing the Turkey
- 1 turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)
Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g pancetta, sliced, cut in pieces
- 150 g mascarpone
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Stuffing the Turkey
- 1 onion, quartered
- 5 bay leaves
- 175 g white wine
- 175 g water
Roasting
- 20 pigs in blankets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4036 kJ / 965 kcal
- Eiwitten
- 119 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Natrium
- 1089 mg
Alternatieve recepten
Yule Log
3 Std.
Get Ahead Turkey Gravy
1h 45min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Spooky Spaghetti and Meatballs
1 Std. 25 Min
Cod with citrus butter
50 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min