Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
TM5 TM6

Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing

4.8 (13 beoordelingen)

Ingrediënten

Preparing the Turkey

  • 1 turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)

Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing

  • 2 lemons, thin peelings of skin only
  • 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 6 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 80 g pancetta, sliced, cut in pieces
  • 150 g mascarpone
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Stuffing the Turkey

  • 1 onion, quartered
  • 5 bay leaves
  • 175 g white wine
  • 175 g water

Roasting

  • 20 pigs in blankets

Voeding
per 1 portion
Calorieën
4036 kJ / 965 kcal
Eiwitten
119 g
Koolhydraten
7 g
Vetten
50 g
Verzadigd vet
19 g
Natrium
1089 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten