Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 100 g bacon lardons
- 500 - 600 g pork fillet
- 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 - 1 ½ tsp sweet paprika
- 6 - 8 slices smoked lean bacon (60-80 g)
- 500 g sauerkraut, preserved
- 1 dried bay leaf (optioneel)
- 3 juniper berries (optioneel)
- 500 g water
- 750 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 3 Tbsp frying oil (e.g. vegetable, groundnut)
- 250 g onions, sliced
- 140 g milk
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 - 3 pinches ground nutmeg, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2467 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Pork with Spinach Lentils
20 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 Std. 30 Min
Beef in Stout
1h 40min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Sautéed Pork with Cider
55min