Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 100 g bacon lardons
- 500 - 600 g pork fillet
- 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 - 1 ½ tsp sweet paprika
- 6 - 8 slices smoked lean bacon (60-80 g)
- 500 g sauerkraut, preserved
- 1 dried bay leaf (optioneel)
- 3 juniper berries (optioneel)
- 500 g water
- 750 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 3 Tbsp frying oil (e.g. vegetable, groundnut)
- 250 g onions, sliced
- 140 g milk
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 - 3 pinches ground nutmeg, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2467 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben) Metric
1h
Beef Stroganoff
1h
Smoky Pork and Beans
3h
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min