
Apparaten en Accessoires
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
Voorbereiding 40min
Totaal 1u. 10min
4 portions
Ingrediënten
-
onions quartered100 g
-
bacon lardons100 g
-
pork fillet500 - 600 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
smoked lean bacon (60-80 g)6 - 8 slices
-
sauerkraut, preserved500 g
-
dried bay leaf (optioneel)1
-
juniper berries (optioneel)3
-
water500 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)750 g
-
frying oil (e.g. vegetable, groundnut)3 Tbsp
-
onions sliced250 g
-
milk140 g
-
unsalted butter diced40 g
-
ground nutmeg to taste2 - 3 pinches
Voeding per 1 portion
Calorieën
590 kcal /
2467 kJ
Eiwitten
47 g
Vetten
25 g
Koolhydraten
37 g
Vezels
6.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Great Taste On Every Level
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland