
Apparaten en Accessoires
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
Voorbereiding 25min
Totaal 4u.
6 portions
Ingrediënten
-
olive oil30 g
-
brown onions cut in wedges200 g
-
carrots sliced (1 cm)120 - 150 g
-
celery stalks sliced (5 mm)50 - 70 g
-
white wine50 g
-
turkey leg meat, skinless, boneless cut in pieces (4 cm)800 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
chicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled1 ½
-
fresh thyme2 - 3 sprigs
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
water750 g
-
bacon lardons150 g
-
fresh mushrooms quartered250 g
-
cream200 g
-
cornflour10 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
wholegrain mustard1 ½ tsp
-
fresh parsley leaves chopped1 Tbsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
574 kcal /
2404 kJ
Eiwitten
37 g
Vetten
44 g
Koolhydraten
6 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
17 g
Natrium
980 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Slow Cook with Blade Cover
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland