Compatibele versies
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice, Broccoli and Salmon
- 1200 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 20 g olive oil
- 250 g basmati rice
- 400 g broccoli florets
- olive oil, plus extra for greasing
- 4 fresh salmon fillets, skinless (125 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
Chocolate Custard
- 100 g dark chocolate (70% cocoa solids), cut in pieces
- 500 g whole milk
- 40 g caster sugar
- 20 g cornflour
- 1 medium egg
Dill Cream Sauce
- 60 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- 10 g unsalted butter
- 400 g single cream
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 1 ½ Tbsp tomato purée
-
2
sprigs fresh dill, leaves only, chopped
of 1 tsp dried dill - 1 - 2 pinches dried chilli flakes, to taste (optioneel)
- 1 tsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4790 kJ / 1144 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 72 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 2289 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Steamed Broccoli and Courgettes
15min
Apple Buckle Cake (TM6)
2h
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 Min
Jersey Royal Potato Salad
40min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10min