Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glazed Cauliflower Florets
- 1 cauliflower (approx. 850-900 g), cut in small florets and stalk cut in small pieces
- 2 Tbsp vegetable oil
- 1 garlic clove
- 50 g agave syrup
- 25 g soy sauce
- 35 g water
-
10
g sriracha sauce
of chilli sauce, any type - 5 g cornflour
Cauliflower Cream Soup
- 80 g onions, quartered
- 100 g potatoes, cut in pieces
- 700 g water
- 200 g whipping cream
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1424 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 1471 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25 Min
Cauliflower Cheese Soup
30 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 dk
Leek and Potato Soup
1sa
Onion Soup
1sa
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Watercress and Oat Soup
35 dk
Irish Potato Soup
35 dk
Broccoli Cream Soup with Croutons
1sa
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 Min