Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g white asparagus, peeled, woody part discarded, cut in pieces (4 cm)
- 100 g potatoes, cut in pieces
- 50 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 700 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
-
50
g spreadable cheese
of 50 g cream cheese -
50 - 100
g sour cream, 20% fat,
of 50 - 100 g Greek yoghurt - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 325 kJ / 77 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and Parmesan Soup
45min
Creamy courgette soup
25 min
Creamy mushroom soup
20 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Onion soup
1h 10min
Asparagus Stem Soup
55 min
Broccoli and Stilton Soup
30min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Creamy pea soup
40min
Apple tart
1h
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Creamy Pepper Soup
20 min