
Apparaten en Accessoires
Asparagus cream soup
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
white asparagus peeled, woody part discarded, cut in pieces (4 cm)400 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
onions cut in halves50 g
-
garlic clove1
-
water700 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
spreadable cheese50 g
-
sour cream, 20% fat50 - 100 g
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Voeding per 1 portion
Calorieën
77 kcal /
325 kJ
Eiwitten
3 g
Vetten
5 g
Koolhydraten
5 g
Vezels
1.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland