
Apparaten en Accessoires
Spinach and Parmesan Soup
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
leeks sliced (5 cm)70 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced30 g
-
potatoes peeled, diced (1 cm)250 g
-
water650 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh spinach leaves250 g
-
double cream40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
baguette sliced, toasted, for serving
Voeding per 1 portion
Calorieën
453 kcal /
1899 kJ
Eiwitten
15 g
Vetten
20 g
Koolhydraten
52 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Meals in Under 45 Minutes
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland