Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 70 g leeks, sliced (5 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter, diced
- 250 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 650 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g fresh spinach leaves
- 40 g double cream
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- extra virgin olive oil, for drizzling
- baguette, sliced, toasted, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1899 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25min
Broccoli and stilton soup
30min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min