Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 70 g leeks, sliced (5 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter, diced
- 250 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 650 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g fresh spinach leaves
- 40 g double cream
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- extra virgin olive oil, for drizzling
- baguette, sliced, toasted, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1899 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Onion Soup
1 godz.
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Creamy tomato soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min