Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 70 g leeks, sliced (5 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter, diced
- 250 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 650 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g fresh spinach leaves
- 40 g double cream
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- extra virgin olive oil, for drizzling
- baguette, sliced, toasted, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1899 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Cauliflower Cheese Soup
30 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min