Asian-style Rice with Eggs and Vegetables

4.3 228 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
6 portions

Ingrediënten

  • light sesame oil
    20 g
    groundnut oil
  • onions quartered
    100 g
  • carrots cut in large pieces (4 cm)
    150 g
  • bacon cubes
    150 g
  • soy sauce
    30 g
  • sugar
    2 tsp
  • stock paste, homemade (optioneel)
    1 heaped tsp
    1 stock cube (for 0.5 l)
  • short grain rice (18-20 minute cooking time)
    350 g
    long grain rice, (18-20 minute cooking time)
  • water
    1200 g
  • mixed vegetables (e.g. broccoli or cauliflower in small florets, frozen peas, green beans or courgettes cut in pieces)
    400 g
  • medium eggs
    4

Voeding per 1 portion

Calorieën 418 kcal / 1748 kJ
Eiwitten 16 g
Vetten 15 g
Koolhydraten 54 g
Vezels 4.4 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...