![Trout with hollandaise sauce Trout with hollandaise sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ea24236b-49d4-4bdd-84b6-56ee0038cdca/Derivates/cfee5d96-0348-4922-8469-bbecd253c15c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g water
- 350 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 ½ tsp salt
- 350 g vegetables (e.g. asparagus, cauliflower, in florets, carrots), cut in pieces
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 whole fresh trout, gutted, descaled (approx. 220 g each)
- 2 lemons (including lemon for serving)
Hollandaise sauce
- 100 g butter, unsalted, cut in pieces
- 4 egg yolks
- 50 g white wine
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3694 kJ / 882 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 7.1 g
Alternatieve recepten
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Quick Cheese Soufflés
45min
Baked Quince Crumble with Meadowsweet Ice Cream
4h 20min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 Std.
Natillas
1 Std.
Panna cotta
6sa 15 dk
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min