Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g water
- 350 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 ½ tsp salt
- 350 g vegetables (e.g. asparagus, cauliflower, in florets, carrots), cut in pieces
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 whole fresh trout, gutted, descaled (approx. 220 g each)
- 2 lemons (including lemon for serving)
Hollandaise sauce
- 100 g butter, unsalted, cut in pieces
- 4 egg yolks
- 50 g white wine
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3694 kJ / 882 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 7.1 g
Alternatieve recepten
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Meat stock paste
45 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 Std. 30 Min
Lemon Avocado Sauce
35 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Sponge cake
1 Std. 50 Min
Tomato rice
30 min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min