![Floating Islands Floating Islands](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BADF2163-ED96-470E-A5EC-41248BFB5C6A/Derivates/1159F3DD-47C0-49AE-BFC2-032B26657FC0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
- 450 g milk
- 6 egg yolks, from medium eggs
- 70 g sugar
- 15 g vanilla sugar, homemade
Meringue Islands
- 30 g sugar
- 6 egg whites, from medium eggs
- 1 pinch fine sea salt
- 30 g liquid caramel (see tip) (optioneel)
- 25 g pistachio nuts, unsalted, shelled, chopped (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25min
Roquefort Sauce
20 Min
Floating islands
40 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3h 50min
Crêpes
1h 15min
Crab briks
35 Min
Floating islands
40 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8 Std. 30 Min