Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
- 450 g milk
- 6 egg yolks, from medium eggs
- 70 g sugar
- 15 g vanilla sugar, homemade
Meringue Islands
- 30 g sugar
- 6 egg whites, from medium eggs
- 1 pinch fine sea salt
- 30 g liquid caramel (see tip) (optioneel)
- 25 g pistachio nuts, unsalted, shelled, chopped (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Crêpes
1h 15 min
Floating islands
40 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Chocolate and Pear Cake
1h 30min
Floating islands
40 Min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Sweet Rice
1 Std.
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 Std. 10 Min
Semolina Custard Dessert Pots
20min