Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caviar Cream Cheese
- 2 gelatine leaves
- water, for soaking
- 50 g white wine
- 300 g cream cheese
- 15 g caviar
- ½ bunch fresh chives, finely sliced
Salad and Assembly
- 8 slices white bread
- 20 g olive oil
- 10 g cider vinegar
- 10 g orange juice
- ½ tsp Dijon mustard
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp sugar
- 150 g red radishes, sliced (5 mm)
- 20 g garden cress
- 10 g caviar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1918 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piped Raspberry Mousse
1sa
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1sa 20 dk
Shiitake Teriyaki Dippers; Sweet and Sour Tofu; Un-fried Rice
2 godz. 20 min
Spaghetti Vongole
40 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1sa
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50 min
Polenta
50 min
Asparagus and Mango Salad
35 min
Taramasalata
15min
Soparnik
1sa 45 dk
Pumpkin Pie
5 Std.
Calamares a la Americana
50 min