Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 400 g plain flour, plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, diced
- 100 g water, plus extra for soaking
- 1 tsp fine sea salt
Pâté
- 6 - 8 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 tsp pickled green peppercorns
- 2 slices white bread (50 g)
- 100 g button mushrooms
- 900 g pork meat, lean, diced (2 cm)
- 150 g chicken livers, trimmed, cut in pieces
- 3 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 3 large eggs
- 50 g milk
- 20 g oloroso wine
-
50
g foie gras mi-cuit
of 50 g pork liver paté (chicken or duck)
Assembly
- 3 slices bacon, unsmoked
- 1 egg, beaten
- 3 gelatine leaves
- 350 g water
- 50 g sweet wine (sweet sherry or Madeira)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1706 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Salmon Soufflé
1 godz.
Onion Soup
1 godz.
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Seville Orange Sorbet
3ωρ. 25 λεπτ.
Wildberry Jam
1 godz.
Onion soup
1h 10min
Crème Pâtissière
15min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min