![Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3165EA61-0BBA-4FB4-A302-8165645ACBB9/Derivates/466802a2-ae12-4643-a17d-8020caba6d5c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 garlic clove
- 10 g honey
- 30 g olive oil
- 20 g lemon juice
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- 10 sun-dried tomatoes in oil, drained, roughly chopped
- 130 g tinned tuna, in brine (drained, approx. 115 g)
- 2 courgettes, raw, spiralized or cut in ribbons (approx. 300 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1586 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 17.4 g
Alternatieve recepten
Vegan Strawberry Ice Cream
5 Min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Green Mole Chicken
1 Std.
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1 Std.
Creamy Tomato Soup
40 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Colourful Tuna Rice Salad
40 Min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min
Coconut Prawn Soup
45min
Pistachio and Almond Gelatos
8h 30 min
Crêpes Suzette
35min