Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti

4.6 38 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
2 portions

Ingrediënten

  • fresh parsley leaves
    10 g
  • garlic clove
    1
  • honey
    10 g
  • olive oil
    30 g
  • lemon juice
    20 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 - 3 pinches
  • sun-dried tomatoes in oil drained, roughly chopped
    10
  • tinned tuna, in brine (drained, approx. 115 g)
    130 g
  • courgettes raw, spiralized or cut in ribbons (approx. 300 g)
    2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 23 g
Calorieën 1586 kJ / 379 kcal
Vetten 17.4 g
Koolhydraten 24.4 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...