Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
10
g olive oil
of 10 g oil - 10 g unsalted butter
- 350 g echalion shallots, halved lengthways
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1194 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 45 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Sautéed Prawns
15min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15min
Browned Shallots (350 g)
25min
Sautéed Shallots (250 g)
20 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20 min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min