Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 500 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 tsp plain flour (10 g)
- 900 g water
-
1
stock cube (for 0.5 l), chicken or beef, crumbled
of 1 heaped tsp stock paste, homemade, chicken or beef - 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 910.8 kJ / 217.7 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 384.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Carrot and Coriander Soup
25min
Cauliflower Cheese Soup
30min
Onion soup
1 Std. 10 Min
Broccoli and stilton soup
30min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Creamy tomato soup
30min
Creamy Mushroom Soup
20min
Creamy Courgette Soup
25min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min