
Apparaten en Accessoires
Onion Soup
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
onions quartered500 g
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
plain flour (10 g)2 tsp
-
water900 g
-
stock cube (for 0.5 l) chicken or beef, crumbled1
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Voeding per 1 portion
Calorieën
217.7 kcal /
910.8 kJ
Eiwitten
7.3 g
Vetten
12.6 g
Koolhydraten
19.6 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
5 g
Natrium
384.6 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

The Basic Cookbook 2018
174 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland