Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g button mushrooms, halved or quartered as needed
- 500 - 600 g water, to taste
- 200 g milk
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 50 g plain flour
- ½ tsp fine sea salt
- 50 g cream (e.g. single or double cream)
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g cream cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 603.1 kJ / 144.2 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 334.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir fried broccoli with carrot
15min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1sa
Creamy mushroom soup
20min
Chicken porridge with century egg
30 min
Onion Soup
1sa
Broccoli and stilton soup
30 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Hand Ripped Cabbage
20min
Creamy tomato soup
30 min
Stir-fried Vegetables
10min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Shallot Oil
25 min