Compatibele versies
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 230 g water
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 150 g strong white bread flour
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 150 g sausages, uncooked, skinned, cut in pieces (3-4 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 180 g ricotta cheese, well drained
- 100 g San Marzano tomatoes, seeds removed, diced (5 mm)
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
Assembly and Cooking
- frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 30.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salt Cod Fritters
45 Min
Banoffee Cream Pie
2 godz. 40 min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 Std. 45 Min
Fried Cheese and Tomato Pizzas
3h
Quick Gyros with Tzatziki
15 dk
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 godz.
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11 godz. 30 min
Hop Aboard!
5min
Caramel Popcorn
40 Min
Mini Hamburgers
4h 5min
Spumone al caffè
5min
Cevapcici with Tzatziki Sauce
30min