Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Icing
- 85 g water, plus extra for soaking
- 110 g caster sugar
- 65 g double cream
- 2 gelatine leaves
- 40 g cocoa powder, unsweetened
Tangerine Sorbet
- 450 g tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen
- 70 g icing sugar
-
1
Tbsp Cointreau
of 1 Tbsp Grand Marnier
Chocolate Ice Cream
- 3 large eggs, separated
- 100 g caster sugar
- 250 g mascarpone
- 2 tsp cocoa powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1891 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 26.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne Bolognese
1 Std. 45 Min
Vanilla Cream Gugelhupf
1h 20min
Sponge Cake
1h 50min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1sa 5 dk
Raspberry Dacquoise
2 Std.
Caramel Monster Mud Dip
15 min
Kasutera (Castella) Honey Cake
1 Std. 45 Min
Almond and Matcha Cake
1h 10 min.
Baked Peaches with Meringue Topping
40 min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4h 10min
Crème Pâtissière
15 min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1h 20min