Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Icing
- 85 g water, plus extra for soaking
- 110 g caster sugar
- 65 g double cream
- 2 gelatine leaves
- 40 g cocoa powder, unsweetened
Tangerine Sorbet
- 450 g tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen
- 70 g icing sugar
-
1
Tbsp Cointreau
of 1 Tbsp Grand Marnier
Chocolate Ice Cream
- 3 large eggs, separated
- 100 g caster sugar
- 250 g mascarpone
- 2 tsp cocoa powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1891 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 26.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 Std.
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 Std.
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min
Quick cheese soufflés
45 Min
Millionaire's Chocolate Tart
2h 20 min
Raspberry Tartlets
1h 15 min
Peach Melba
35 min
Pear Frangipane
1h 30min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 Std. 10 Min
Fruit Tart with Camomile Custard
2h
Lemon Tart
4 Std. 30 Min