![Fougasse Fougasse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6B41644D-43C7-4F21-9F13-4CA2BDEDE643/Derivates/5C2335BB-340A-4583-B26F-34A4C1455DAE.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olive oil, for greasing
-
1 ½
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 500 g strong white bread flour
- 20 g olive oil
- 340 g water
- 2 tsp fine sea salt
- strong white bread flour, for dusting
- 1 Tbsp water, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 650 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Focaccia
3 Std.
Pitta Bread
2h
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 Std. 30 Min
Cottage Loaf
3 Std. 30 Min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 Std.
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45min
Grissini with Parmesan and Herbs
5 Std. 10 Min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 Std. 30 Min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 Std. 30 Min
Baguettes
3h 45min
Prune Jam
55 Min
Ciabattine
3 Std. 30 Min