Apparaten en Accessoires
Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller
Voorbereiding 1u.
Totaal 2u. 50min
12 pieces
Ingrediënten
Biscuit Base Dough
-
blanched almonds200 g
-
medium egg1
-
cornflour40 g
-
vegan margarine30 g
-
caster sugar60 g
-
gluten-free baking powder½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
Vegan Caramel
-
caster sugar250 g
-
coconut cream to taste280 - 310 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
vegan margarine cold and in one piece50 g
-
vinegar1 Tbsp
Vanilla Cream
-
water50 g
-
caster sugar170 g
-
vanilla sugar, homemade5 g
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)150 g
-
lemon juice2 - 3 drops
Chocolate Sauce
-
vegan dark chocolate small pieces or callets200 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
110.3 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
2146 kJ /
512.9 kcal
Vetten
30.2 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
13.8 g
Koolhydraten
57.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Free From
76 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Focaccia
3u.
Profiteroles
2u. 15min
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3u. 30min
Strawberry Cheesecake Shots
15min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5u.
Brownies
50min
Crema catalana
40min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Almond Tuiles
1u. 30min
Pistachio and White Chocolate Cookies
50min
Lemon Curd
20min
Morello Cherry Brownies
1u.