Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuit Base Dough
- 200 g blanched almonds
- 1 medium egg
- 40 g cornflour
- 30 g vegan margarine
- 60 g caster sugar
- ½ tsp gluten-free baking powder
- 2 pinches fine sea salt
Vegan Caramel
- 250 g caster sugar
- 280 - 310 g coconut cream, to taste
- 1030 g water
- 1 tsp lemon juice
- 50 g vegan margarine, cold and in one piece
- 1 Tbsp vinegar
Vanilla Cream
- 50 g water
- 170 g caster sugar
- 5 g vanilla sugar, homemade
- 150 g aquafaba (tinned chickpea liquid)
- 2 - 3 drops lemon juice
Chocolate Sauce
- 200 g vegan dark chocolate, small pieces or callets
- 30 g coconut oil
- 40 g tinned coconut milk
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2146 kJ / 512.9 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 57.6 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 110.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5h
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Gluten-free Blondies
1h 20 min
Poppy Seed and Orange Cake
1h 30min
DIY fruit dippers
35 Min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Creamy Dairy-free Custard
20 min
Caramelised red onion chutney
24h
Spirulina Ice Cream
16 Std. 10 Min
Egg White Chocolate Cake
50min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35 Min
Tarte au Citron Reconstructed
50min