Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuit Base Dough
- 200 g blanched almonds
- 1 medium egg
- 40 g cornflour
- 30 g vegan margarine
- 60 g caster sugar
- ½ tsp gluten-free baking powder
- 2 pinches fine sea salt
Vegan Caramel
- 250 g caster sugar
- 280 - 310 g coconut cream, to taste
- 1030 g water
- 1 tsp lemon juice
- 50 g vegan margarine, cold and in one piece
- 1 Tbsp vinegar
Vanilla Cream
- 50 g water
- 170 g caster sugar
- 5 g vanilla sugar, homemade
- 150 g aquafaba (tinned chickpea liquid)
- 2 - 3 drops lemon juice
Chocolate Sauce
- 200 g vegan dark chocolate, small pieces or callets
- 30 g coconut oil
- 40 g tinned coconut milk
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2146 kJ / 512.9 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 57.6 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 110.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
White Chocolate Mousse with Aquafaba
3 Std. 30 Min
Vegan Aioli Sauce
10 min
Gluten-free Christmas Pudding
12 godz. 20 min
Triple-chocolate Christmas Pud
860h 30min
Peach Juice
2 Std. 10 Min
Apple Crumble with Vanilla Cashew Ice Cream
1 godz.
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55 min
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1 godz. 30 min
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25h 40min
Soya Milk Bread Rolls
2h 20min
Coconut and Strawberry Eton Mess
3h 20min
Orange Creamsicle Whip
10 min