Salted Caramel Pecan Parsnip Cake

Salted Caramel Pecan Parsnip Cake

4.1 26 beoordelingen
Voorbereiding 45min
Totaal 3u. 20min
10 slices

Ingrediënten

Cake
  • pecan nut halves plus extra for decorating
    80 g
  • soft dark brown sugar
    190 g
  • dairy-free spread
    100 g
  • tinned coconut milk
    150 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • parsnips peeled, cut in pieces (2 cm)
    250 g
  • red apple (approx 100 g), cored, quartered
    1
  • self-raising flour
    250 g
  • vegetable oil plus extra for greasing
    120 g
  • ground linseeds mixed with 5 Tbsp water
    2 Tbsp
  • baking powder
    1 tsp
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • ground nutmeg
    ½ tsp
Cashew Cream Frosting
  • cashew nuts
    240 g
  • sugar
    10 g
  • coconut oil
    50 g
  • tinned coconut milk
    100 g
  • natural vanilla extract
    ½ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 slice

Eiwitten 10 g
Calorieën 2680 kJ / 644 kcal
Vetten 45 g
Koolhydraten 47 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...