![Salted Caramel Pecan Parsnip Cake Salted Caramel Pecan Parsnip Cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BE535807-CE59-4963-8766-E0228F08A9C7/Derivates/4c89dbc7-a1dd-406d-a7ca-2cafd15faa28.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 80 g pecan nut halves, plus extra for decorating
- 190 g soft dark brown sugar
- 100 g dairy-free spread
- 150 g tinned coconut milk
- ½ tsp fine sea salt
- 250 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 red apple (approx 100 g), cored, quartered
- 250 g self-raising flour
- 120 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 2 Tbsp ground linseeds, mixed with 5 Tbsp water
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground nutmeg
Cashew Cream Frosting
- 240 g cashew nuts
- 10 g sugar
- 50 g coconut oil
- 100 g tinned coconut milk
- ½ tsp natural vanilla extract
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2680 kJ / 644 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Vegan Brownies
2 godz. 40 min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2ч. 45 мин.
Plant Candy Bar Bites
1 Std. 50 Min
Vegan Coconut Cake
50 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Almond and Coconut Corners
1 Std. 20 Min
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3h
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Houmous
13h 30min
Avocado Lime Cheesecake (No Added Sugar)
2 Std. 30 Min