Apparaten en Accessoires
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
Voorbereiding 5min
Totaal 4u. 5min
500 g
Ingrediënten
-
Brazil nuts, shelled, whole soaked in water for 4-8 hours, then drained300 g
-
red peppers quartered150 g
-
tomatoes quartered80 g
-
freshly squeezed lime juice55 g
-
olive oil120 g
-
honey1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
1 tsp fine sea saltherb salt1 tsp
-
ground black pepper to taste
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 50 g
Natrium
235 mg
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
1314 kJ /
314 kcal
Vetten
32.1 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
6.5 g
Koolhydraten
5.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Raw
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Vegan gravy
40 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Vegetarian Chilli
1 Std. 5 Min
Indian vegetable curry
50 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.