Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Brazil nuts, shelled, whole, soaked in water for 4-8 hours, then drained
- 150 g red peppers, quartered
- 80 g tomatoes, quartered
- 55 g freshly squeezed lime juice
- 120 g olive oil
- 1 tsp honey
- 1 tsp smoked paprika
-
1
tsp herb salt
of 1 tsp fine sea salt - ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 1314 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 235 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1sa
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Curried Squash Galette
1 Std. 20 Min
Parfait with passionfruit cream
3h 10 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Hazlenut and Sunflower Spread
8 godz. 10 min
Buckwheat and Cacao Granola
2h 35 min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
2 godz. 10 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min