Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Brazil nuts, shelled, whole, soaked in water for 4-8 hours, then drained
- 150 g red peppers, quartered
- 80 g tomatoes, quartered
- 55 g freshly squeezed lime juice
- 120 g olive oil
- 1 tsp honey
- 1 tsp smoked paprika
-
1
tsp herb salt
of 1 tsp fine sea salt - ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 1314 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 235 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 Min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1 Std.
Vegetable Oat Bake
1 Std. 15 Min
Veggie 'Burritos'
20min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1h 45 min
Almond Cheese
6h 15min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50 min
Herb Cashew Spread
8 Std. 10 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Kale Meat(less) Balls
30 Min