Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 110 g extra virgin olive oil
- 40 g nutritional yeast flakes
- 30 g flaked almonds
- 20 g fresh basil leaves
- ½ lemon, freshly squeezed juice only
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ground black pepper, to taste
Tofu Ricotta
- 2 garlic cloves
- 395 g firm tofu, drained, broken in pieces
- 20 g olive oil
- 20 g water
- ½ lemon, freshly squeezed juice only
- 2 Tbsp nutritional yeast flakes
- ¼ tsp fine sea salt
Mushroom and Spinach Filling
- 10 g olive oil
-
450
g chestnut mushrooms, thinly sliced
of portobello mushrooms, cut in pieces - 250 g fresh baby spinach
- 1 pinch fine sea salt
Marinara Sauce
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces
- 10 g olive oil
- 1 ½ tsp dried thyme
- 1 pinch chilli flakes
- 1 pinch caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 800 g tinned chopped tomatoes
Assembly
- 12 dried lasagne pasta sheets (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2336 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Seitan Chilli
25 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Veggie Wellington
2 Std.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Chickpea Pancakes
20min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min