Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tofu Batter
- 160 g almond milk
- 120 g cornflour
- 80 g plain flour
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g light brown sugar
- 60 g rice vinegar
- 60 g agave syrup
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste
- 30 g tomato ketchup
- 20 g sesame oil
- 20 g dark soy sauce
Rice and Broccoli
- 1000 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g white long grain rice
- 350 g broccoli florets (approx. 1 head)
Tofu
- vegetable oil, for frying
- 400 g firm tofu, pressed for 30 minutes (see tip) then diced (2 cm)
- sesame seeds, for garnishing
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm), for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3791 kJ / 900 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 135 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Seitan Chilli
25 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10 phút
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Korean Ramen with Tofu
50 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min