Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, halved
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
- 5 anchovy fillets, in oil
- 2 pinches dried oregano
- 100 g pitted black olives
-
400
g tinned chopped tomatoes
of ripe tomatoes, diced - 850 g water
- 500 g dried spaghetti
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 96 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta alla Puttanesca
35 menit
Puttanesca Penne
50min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45min
Sardine and Pea Pilaf
40min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45min
Cheeseboard Spaghetti
45min
Pasta al Arrabiata
30min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h