Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, halved
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
- 5 anchovy fillets, in oil
- 2 pinches dried oregano
- 100 g pitted black olives
-
400
g tinned chopped tomatoes
of ripe tomatoes, diced - 850 g water
- 500 g dried spaghetti
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 96 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1h
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Pasta alla Puttanesca
35min
Shakshuka
50min
Puttanesca Penne
50min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h