Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, halved
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
- 5 anchovy fillets, in oil
- 2 pinches dried oregano
- 100 g pitted black olives
-
400
g tinned chopped tomatoes
of ripe tomatoes, diced - 850 g water
- 500 g dried spaghetti
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 96 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta Amatriciana
30 Min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5h 30 min
Pasta alla Puttanesca
35 Min
Seafood Risotto with Chorizo
1sa 5 dk
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min