Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 Tbsp pickled capers
- 5 tinned anchovy fillets
-
2
pinches dried oregano
of 2 Tbsp fresh oregano, leaves only, finely chopped - 100 g Kalamata olives, pitted
-
400
g tinned chopped tomatoes
of 400 g tomatoes, fresh, chopped - 850 g water
- 500 g dried spaghetti, broken into halves
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh parsley leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 64.2 g
- Vetten
- 15.75 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Houmous
13hod. 30min
Puttanesca Penne
50 Min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Asparagus with Romesco Sauce
30p
Thai Mussels
25p
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40p
Pasta alla Norma
50 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45p
Cheeseboard Spaghetti
45p
Pasta alla puttanesca
35p
Spaghetti alla Puttanesca
35p
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.