Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 Tbsp pickled capers
- 5 tinned anchovy fillets
-
2
pinches dried oregano
of 2 Tbsp fresh oregano, leaves only, finely chopped - 100 g Kalamata olives, pitted
-
400
g tinned chopped tomatoes
of 400 g tomatoes, fresh, chopped - 850 g water
- 500 g dried spaghetti, broken into halves
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh parsley leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 64.2 g
- Vetten
- 15.75 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Chicken and Cauliflower Curry
45min
White Bean Salad
5min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10min
Veggie 'Burritos'
20min
Petit Gateaux of Nuts and Chocolate
25min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Puttanesca Penne
50min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Springtime Risotto
55min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Aubergine and Tomato Pasta
45min