Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g dashi stock (see tip)
- 100 g water
- 3 Tbsp miso paste
- 1 - 1 ½ tsp chilli paste, to taste
- 60 g mangetout, finely sliced on the diagonal
-
2
pak choi, quartered
of 4 baby pak choi (approx. 180 g) - 250 g raw prawns, peeled, deveined
- 300 g fresh udon noodles
- 100 g frozen edamame beans, defrosted
- 1 Tbsp light soy sauce, or to taste
- 2 spring onions, finely sliced
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1002 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Natrium
- 1140 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso Soup with Vegetables
30 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Steamed Tofu
30 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9hod. 10min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1 godz.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Shrimp Yakisoba
35 min