Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g dashi stock (see tip)
- 100 g water
- 3 Tbsp miso paste
- 1 - 1 ½ tsp chilli paste, to taste
- 60 g mangetout, finely sliced on the diagonal
-
2
pak choi, quartered
of 4 baby pak choi (approx. 180 g) - 250 g raw prawns, peeled, deveined
- 300 g fresh udon noodles
- 100 g frozen edamame beans, defrosted
- 1 Tbsp light soy sauce, or to taste
- 2 spring onions, finely sliced
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1002 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Natrium
- 1140 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Miso Soup with Vegetables
30min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Sicilian Salad
30min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Shrimp Yakisoba
35min
Supreme Plant Poke Bowl
1 Std. 10 Min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min